Logo STS holland
auto

Onze vrachten laten verschepen door STS Holland

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. Sinds de oprichting een aantal jaar geleden zijn wij erg gegroeid. Ik heb een aantal dagen geleden besloten om een samenwerking aan te gaan met een buitenlands bedrijf. Daarom ging ik op het internet op zoek naar een bedrijf die ons vrachtvervoer zou kunnen regelen. Toen ik hier naar op zoek ign op het internet kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik ahd een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van STS Holland.

sloopauto

Meer informatie

TOen ik terecht kwam op de website van STS Holland kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. De informatie waar je naar op zoek bent kan je allemaal erg gemakkelijk vinden. Ik vind de veiligheid vooral belangrijk en dat de producten ook echt op bestemming komen. Na het lezen van de informatie die op de website stond vermeld besloot ik om contact op te nemen met het bedrijf. Ik werd door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ze hebben nu een aantal keer onze vracht verscheept en dit is allemaal vlekkeloos gegaan. Daarom ben ik ook erg tevreden over het bedrijf en raad het aan iedereen aan die op zoek is naar een goed bedrijf voor hun verscheping.