Absolute Motors
auto

Introductie van XPEL folie

Het onderhouden van de perfecte lak van je auto kan veel werk zijn – om niet te zeggen duur. Maar dankzij Absolute Motors hoef je de lak van je auto niet op te offeren voor de veiligheid. Onze XPEL-folie is de ultieme lakbeschermingsoplossing, die bestand is tegen alles wat het leven met zich meebrengt. Lees verder om erachter te komen wat dit revolutionaire product zo bijzonder maakt!

Wat is XPEL folie?

XPEL folie is een zelfherstellende en ultra-duurzame transparante wrap die je auto beschermt tegen krassen, schilfers en andere schade door vuil en puin van het wegverkeer. Het beschermt je auto ook tegen UV-stralen die na verloop van tijd verbleking en verkleuring kunnen veroorzaken. Bovendien tast het je lak niet aan en vermindert het de doorverkoopwaarde niet. Sterker nog, als het goed wordt aangebracht, merk je niet eens dat het er zit!

Wat kan XPEL folie?

De mogelijkheden met XPEL folie zijn bijna eindeloos! Je kunt het gebruiken op elk type auto of vrachtwagen in elke kleur; kies uit op maat gemaakte kits die speciaal voor jouw model zijn ontworpen of bestel aangepaste maten voor moeilijkere plaatsen zoals zijspiegels of luchtinlaten. En als je de folie ooit wilt verwijderen na jaren van slijtage, zal hij afbladderen zonder kleverige resten achter te laten. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van je lak als je de wrap er later afhaalt!

Waarom kiezen voor Absolute Motors?

Bij Absolute Motors zijn we er trots op dat we onze klanten alleen de beste producten op de markt aanbieden – en dat geldt ook voor onze selectie XPEL-folies. We staan 100% achter onze producten en zorgen ervoor dat elke toepassing correct wordt geïnstalleerd en geïnspecteerd voordat ze onze winkel verlaten. We zorgen er ook voor dat al onze technici gecertificeerde installateurs zijn die gespecialiseerd zijn in het gebruik van dit revolutionaire product, zodat ze elke keer weer een perfecte afwerking kunnen garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe XPEL folie je auto van top tot teen kan beschermen!

Of je nu op zoek bent naar extra bescherming tegen dagelijkse slijtage of gewoon een extra beveiligingslaag wilt tegen UV-schade door fel zonlicht, de XPEL-folie van Absolute Motors is er om je te helpen! Dit revolutionaire product biedt niet alleen een onovertroffen duurzaamheid, maar zorgt er ook voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over kleverige resten die achterblijven na verwijdering – zodat je jarenlang kunt genieten van een prachtige afwerking. Neem vandaag nog contact met ons op als je de bescherming van je voertuig wilt upgraden met XPEL-folie!