Cees Vendrik
Rijschool

Verkeersschool Cees Vendrik.

Verkeersschool Cees Vendrik brengt u het snelst een rijbewijs. Het is altijd gezellig in de auto dus je zal geen spijt krijgen na het kiezen van mijn rijschool. Via een invulformulier kunt u zich inschrijven voor de verkeersschool. Een proefles is altijd mogelijk.

Tarieven

Verkeersschool Cees Vendrik

U kunt altijd losse lessen volgen. Een losse les van een uur kost €46,00. Natuurlijk is het handiger om een heel pakket te kopen met allemaal lessen met bijvoorbeeld 17 lessen van een anderhalf uur. Zo’n pakket kost €1550,00.

In termijnen betalen

Vind je een rijbewijs te duur of heb je er simpelweg nog niet genoeg geld voor? Dat is geen probleem. In alle gevallen geldt dat Cees Vendrik bepaalt of je in termijnen kunt betalen bij hem. Bel hem dan even en maak een afspraak of dit mogelijk is. Als je in termijnen gaat betalen wordt er namelijk een contract opgesteld. Dat is de zekerheid voor verkeersschool Cees Vendrik dat de lessen worden betaald.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Lijkt het jou leuk om bij mij aan de slag te gaan? Neem dan even contact op. U kunt meteen een inschrijfformulier invullen, of u kan eerst even bellen naar 026- 7600044. Mailen kan altijd naar [email protected]