logo
asfalteren

Laat uw oprit asfalteren door Buitengewoon B.V.

Is uw oprit erg slecht geasfalteerd en wilt u uw oprit opnieuw goed asfalteren? Schakel dan de hulp in van Buitengewoon B.V.

Oprit asfalteren

Heeft u nu een oprit die is verouderd, gescheurd of gezakt? Of bent u onkruid tussen de strating zat? Laat uw oprit dan asfalteren door Buitengewoon B.V. Als u uw oprit laat asfalteren door Buitengewoon B.V. dan hoeft u zelf met niks rekening te houden. Buitengewoon B.V. zorgt voor alle benodigdheden die er nodig zijn en dat zit allemaal in de kosten bij inbegrepen, dus betaalt u niks extra’s.

asfalteren

Kosten

De kosten die Buitengewoon B.V vraagt om je oprit te laten asfalteren is al vanaf 15 euro per m2. De prijs per oprit kan erg verschillen dat komt door de factoren waar ze mee rekening mee moeten houden bijvoorbeeld de locatie, beschikbaarheid, ondergrond, grootte en het verkeer wat over uw oprit komt te rijden. De gemiddelde kosten om je oprit te laten asfalteren ligt tussen de 25 euro en de 35 euro per m2.

Mijn ervaring met asfalteren

Een tijdje geleden was ik op zoek naar bedrijf die opritten asfalteren. Na een tijdje zoeken ben ik terecht gekomen bij Buitengewoon B.V.. Op internet las ik veel goede recensies over het bedrijf en toen had ik gelijk contact met hen gezocht. In het gesprek legde ik mijn wensen uit hoe ik het precies wilde en het bedrijf wist genoeg en kon daar mee aan de slag.